VIDEO WAAROM OOK ZAKELIJKE SOFTIES SOMS EEN BITCH MOETEN ZIJN

In elke zakelijke prinses zou een keiharde business bitch moeten schuilen

Net als elke vrouw heeft ze zakelijk soms last van the disease to please. Maar deze jonge ondernemer leerde in de praktijk waarom je je innerBitch soms de vrije loop moet laten. Al is het met knikkende knieen en zweethanden. Ondernemend toptalent Nikky Hofland legt je uit waarom.

Nikky Hofland

Leeftijd: 25 jaar
Burgerlijke staat: in een relatie
Werk: zelfstandig ondernemer

Wapenfeit: Won met haar ‘Spot & Shop’ concept een landelijke pitch van 149 andere ondernemers. De wedstrijd was uitgeschreven door Sanoma Media en as we speak maakt Nikky zich klaar voor de lancering van haar droombedrijf www.spotnshop.nl

.

Join Zarayda's inner circle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *