VIDEO WAAROM EEN GOEDE RELATIE BIJDRAAGT AAN JE ZAKELIJKE SUCCES

Hoe combineer je een droomcarriere (hard werken), een gelukkig huwelijk (nog harder werken) en een sociaal leven? Op haar 24e kreeg Soundos een burn-out die maakte dat ze 3 maanden niets anders kon doen dan op haar rug in bed liggen.
Die ervaring veranderde haar leven. Soundos vertelt waarom elke ambitieus werkpaard moet leren ontspannen. En hoe de man ’that put a ring on it’ voor haar het verschil maakt.

Soundos el Ahmadi

Leeftijd: 31 jaar
Burgerlijke staat: getrouwd
Werk: stand-upcomedian, presentatrice, actrice

Wapenfeit: Toert op dit moment met haar voorstelling: ‘Er Is Geen Plan B’
http://soundos.nl/

Join Zarayda's inner circle!

7 comments


 1. Boudewijn

  Wat is dit een leuk en mooi gesprek. Het onderwerp is helemaal top en duidelijk want achter elke grootheid staat een partner die hem/haar steunt.
  Mooi om te horen en te zien hoeveel wijsheid er door deze 2 dames in een kort filmpje weggegeven wordt. Wellicht wel meer dan ze zelf beseffen.

  Ik hoop dat er nog veel meer van dit soort gesprekken komen.

  Namaste
  Boudewijn

 2. Mohini

  Hallo Zarayda,
  Vandaag voor het eerst ben ik op je site. Leuk!!
  Mijn man is mijn rots. Ik kan me als een adelaar zó sterk voelen maar me ook tussentijds als een musje voelen. Dan kan ik bij hem mezelf zijn. En soms ben ik dan echt niet leuk. Fijn om te voelen dat het voor hem niet uitmaakt. Hij houdt toch wel van me. Opladen en weer doorgaan!

 3. Eva

  Ik vind het op dit moment lastig om een modus te vinden waarin ik ook mijn eigen tijd kan indelen voor groei en ontwikkeling. Mijn man steunt mij enorm. Maar zijn dingen zijn binnen ons gezin belangrijker. Ik moet andere oplossingen zoeken. Gelukkig lukt me dit aardig.

 4. Meg

  Wat een leuke site!
  Ben het met Soundos eens dat je relatie niet werkt als je elkaar niet vrij laat om te ontwikkelen…

  • theWhyGirl

   Dank voor je reactie!

   Is dit een inzicht dat je hebt verkregen uit een eigen ervaring?

  • theWhyGirl

   Lieve Anita!

   Dat vinden we fijn om te horen!
   Zijn er waaromvragen waarvan je vindt dat we die op korte termijn zeker eens moeten bespreken?
   Horen we heel graag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *